ЗДО № 4, Дубно
Рівненська область, Дубенський район

Розвиток внутрішніх ресурсів за моделлю BASIC Ph

Турбота про своє ментальне здоров’я – базова необхідність кожної людини. Сучасним підходам до збереження ментального здоров’я був присвячений соціально-психологічний проєкт «Розвиток внутрішніх ресурсів за моделлю BASIC Ph», який був реалізований упродовж 5-7 вересня 2023 року на базі нашого закладу дошкільної освіти №4 Дубенської міської ради.

Проєкт відбувся в межах співпраці Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради, Дубенського закладу дошкільної освіти №4 Дубенської міської ради з фондом ELNET-POLAND, AКАДЕМІЄЮ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ та THE STRESS PREVENTION CENTER.

Наталія БОЙКО, яка працювала 2012-2019 рр., практичний психологом нашого закладу дошкільної освіти №4, а на данний час тренер THE STRESS PREVENTION CENTER, представник фонду ELNET-POLAND, презентувала ізраїльську теоретичну і практичну модель життєстійкості під час кризи та серйозної небезпеки.

Учасники проєкту мали можливість апробувати ефективні методи і техніки, що допомагають відновити і поповнити енергетичний та психоемоційний потенціал дітей і дорослих. Отримані знання і досвід фахівці психологічної служби обов’язково використають у своїй професійній діяльності.

Дякуємо всім учасникам за активну участь і підтримку

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і професійно зростати! Все буде Україна!

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *